Νικολόπουλος Δημήτρης (Ορθοπαιδικός- Χειρουργός)

 

Σαφός Γιώργος  (Ορθοπαιδικός- Χειρουργός)

 

Σεργίδης Νεοπτόλεμος  (Ορθοπαιδικός- Χειρουργός)

 

Καλπαξής Δημήτριος (Φυσιοθεραπευτής)

 

Τσακουριδου Μαρία (Αναισθησιολόγος)

 

Βασιλείου Ιωάννα (Αναισθησιολόγος)

,

Εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με τεράστια εμπειρία στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και με πείρα πληθώρας χειρουργίων.

Πιο συγκεκριμένα:

Νικολόπουλος Δημήτριος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική αποκατάσταση των Αθλητικών Κακώσεων Γόνατος, Ισχίου, Ώμου, Ποδοκνημικής, όπως και στην Αντιμετώπιση και Χειρουργική Αποκατάσταση των παθήσεων του Άκρου Πόδα. Ασχολείται με τους συνεργάτες του με την Αρθροσκοπική Αποκατάσταση της Παθολογίας του Ισχίου.

Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο την εμπειρία του στις Αθλητικές Κακώσεις του Γόνατος, του Ώμου, και της Ποδοκνημικής άρθρωσης, όπως και στην Αρθρίτιδα του γόνατος και του Ισχίου. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, όπως και Affiliated Member των AAOS, ΑΟ Trauma και OTA.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.nikolopoulosdimitrios.com/

 

Σαφός Γεώργιος. Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ειδίκευση στις Αθλητικές Κακώσεις και την Ιατρική του Χορού.

Ειδικεύτηκε στην Α΄ Ορθοπεδική Κλινική του ΠΓΝ "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ", όπου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις μεταμοσχεύσεις όπως και τη λειτουργία Τραπέζης Ιστών και Οστών υπό τη καθοδήγηση του Νίκου Τριανταφύλλου.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, (University of Miami, L. Miller School of Medicine, Jackson Memorial Hospital, Florida, USA) και με υποτροφία της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, (IAEA, Vienna, Austria) στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιου της Σιγκαπούρης.

Έχει παρακολουθήσει μερικά από τα πιό σημαντικά παγκοσμίως μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Από το έτος 2000 συνεργάζεται και αποτελεί μέλος της Ορθοπεδικής Χειρουργικής Ομάδας της «Κεντρικής Κλινικής Αθηνών».

Περισσότερα: sportsdancemedicine.gr

 

Σεργίδης Νεοπτόλαιμος

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ασκληπιού 31, Αθήνα ΤΚ 10680 (Κεντρική Κλινική Αθηνών)

 

Καλπαξής Δημήτριος

Φυσιοθεραπευτής

Έκανε πρακτική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στη συνέχεια υπηρέτησε ως φυσικοθεραπευτής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, κατά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας. Επίσης εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού καθώς και των ακαδημιών τους. Ακολούθως εργάστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Μετεκπαιδεύτηκε στα μεταβολικά νοσήματα των οστών στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Α.Τ.

Έχει παρακολουθήσει μερικά από τα πιο σημαντικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Από το 2006 εκτελεί κατ’ οίκον φυσικοθεραπείες και από το 2011 συνεργάζεται και αποτελεί μέλος της Φυσικοθεραπευτικής Ομάδας της Κεντρικής Κλινκής Αθηνών.

Ασκληπιού 31, Αθήνα ΤΚ 10680

 

Τσακουρίδου Μαρία

Αναισθησιολόγος. 

Ειδικεύθηκε στην Αναισθησιολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου ΚΑΤ. Από το 2003 συνεργάζεται ως αναισθησιολόγος στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και από το 2014 στο Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης καλύπτοντας επείγοντα περιστατικά και έκτακτα χειρουργεία.

Έχει παρακολουθήσει μερικά από τα πιό σημαντικά παγκοσμίως μετεκπαιδευτικά σεμινάρια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εξειδικευθεί στην Περιοχική Αναισθησία, ενώ έχει παρακολουθήσει και παρουσιάσει σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο την εμπειρία της σε ορθοπαιδικές επεμβάσεις. 

 

Βασιλείου Ιωάννα

Αναισθησιολόγος.

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην Αναισθησιολογια στην Αναισθησιολογικη κλινική του ΓΝΑ Λαικο. Από το 2014 εργάζεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών καθώς κ στο Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση " από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών . 

Έχει 25 δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά κ έχει παρουσιάσει σε ελληνικό κ διεθνές επίπεδο την εμπειρία της σε αναισθησιολογικα θέματα κ εξελίξεις.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρική Σχολής Αθηνών κ κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Αναισθησιολόγιας. Ειναι μέλος της Ελληνικής καθώς και της Ευρωπαϊκής Αναισθησιολογικης Εταιρείας.

 

 

Επαφή

Νικολόπουλος Δημήτριος

drdnikol@hotmail.com

Ασκληπιού 31 & Ναυαρίνου
Αθήνα
10680Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Δευτέρα 8.30πμ - 3.00μμ
Τρίτη 3.00μμ - 8.00μμ
Τετάρτη 8.30πμ - 3.00μμ
Πέμπτη 12μμ - 4.00μμ
Παρασκευή 8.30πμ - 3.00μμ

Επείγοντα Περιστατικά όλο το 24ωρο.

+306944837783
210-3674999

Αναζήτηση στο site

  Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

           

 

          www.santair-cca.gr

 

     www.santorinicentralclinic.gr

           www.centralclinic.gr

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode